УЗ запускає новий потяг зі Львова: коли та як він курсуватиме

УЗ запускає новий потяг зі Львова: коли та як він курсуватиме
Маршрут обслуговуватиме комфортабельний тривагонний поїзд 2021 року виробництва.

"Укрзалізниця" з 28 лютого запускає новий потяг №802/801 напрямком Львів - Тернопіль - Чернівці - Коломия. Він курсуватиме лише по буднях. Про це повідомляє  пресцентр УЗ.

Графік руху потяга

Відправлення зі Львова о 07:17, з Тернополя о 09:10, з Чернівців о 13:33.

Прибуття до Коломиї о 14:34.

Відправлення з Коломиї о 16:03, з Чернівців о 17:12, з Тернополя о 21:38.

Прибуття до Львова о 23:27.

Напрямок потяга

За даними перевізника, відстань від Чернівців до Львова поїзд долатиме трохи більше ніж за 6 годин.

Так, він сполучатиме обласні центри Галичини та Буковини з містами Чортків, Заліщики, селищем Кострижівка, станцією Стефанешти та іншими населеними пунктами.

Нагадаємо, що на станції «Академік Вернадський» зареєстрували температурний рекорд (фото). З початку 2022 року снігопади майже припинилися, і полярники почали відкопувати станцію.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео) Новий скандал в "Укрзалізниці": компанія продала пасажирам квитки у неіснуючі вагони (відео)
Провідники потягу нічого не знали про обставини та причини відсутності декількох вагонів. Пасажир припустив, що їх можуть ще зробити винними у цій ситуації.
Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку Зміна в розкладі руху поїздів харківського напрямку
Для виконання планових ремонтних робіт по станції Люботин АТ «Укрзалізниця» тимчасово змінює розклад поїздів харківського напрямку на період з 15 по 20 грудня.
На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото) На Буковині утворилось провалля під залізничною колією: поїзд Чернівці — Київ змінює маршрут (фото)
Це складне просідання ґрунту, внаслідок якого утворилася яма глибиною у 6 метрів. Яма за розмірами дуже велика — потрібно декілька машин гравію, щоб її засипати.
Loading...
Load next