Сексологиня Олена Дмитрієнко презентувала книгу «Ніхто» у Львові (відео)

Сексологиня Олена Дмитрієнко презентувала книгу «Ніхто» у Львові (відео)
Цей психологічно-детективний роман став першим друком у творчому доробку авторки. Разом з тим – це лише одна з частин трилогії.

У своїй книзі Олена Дмитрієнко розповідає про психологію стосунків, те, як суспільство впливає на взаємини чоловіка і жінки.

Ти можеш бути ніким, а всередині ти чиєсь все. Або навпаки, — Олена Дмитрієнко, авторка книги «Ніхто», психологиня, сексологиня, сексопатологиня в навчанні. 

Частково автобіографічна історія-сповідь. У своїй книзі «Ніхто» Олена Дмитрієнко розповідає нам про психологію стосунків, те, як суспільство впливає на взаємини чоловіка і жінки. Бо, як каже Олена, у стосунках завжди є троє – чоловік, жінка і соціум. І як би не хотілося сказати, що щастя любить тишу, та це не так. Бо ж завжди знайдеться хтось третій, хто втрутиться і завадить вашому коханню.  

Книга показує власне іншу сторону медалі токсичних стосунків. Тобто зазвичай за них говорять зле, тому що токсичні стосунки – це є неправильно, це є погано. Власне книга показує, як героїня кайфує від тих стосунків. І наскільки воно складно і водночас феєрично, пристрасно, — розповідає Олена Дмитрієнко, авторка книги «Ніхто», психологиня, сексологиня, сексопатологиня в навчанні. 

Як запевняє Олена, в кожного є своя інтерпретація щастя. Те що добре для когось – не завжди підходить іншим. І на своєму прикладі авторка хотіла показати, наскільки різним буває кохання. До слова, книгу вона написала всього за 2 тижні. Це був важкий період у їхніх з чоловіком стосунках. І от цей роман став своєрідним посланням для нього. 

Я хотіла, щоб таким чином він побачив, які ми є, ті наші стосунки, і хто ми є один для одного, — Олена Дмитрієнко. 

Та зауважимо, що книжка має віковий цензор, і ось чому… 

Я, власне, описувала певні інтимні подробиці в пікантній, відвертій і розгорнутій інтерпретації. Тому власне 18+. Плюс в книжці присутнє насильство та вбивство, тому що я особисто є шалений прихильник детективів. І я її написала на половину в детективному жанрі, — ділиться Олена Дмитрієнко. 

Звичайно, ця частина роману вже вигадка, а не з життя. Усе, щоб зацікавити читачів.  

Вона, як сексолог, може чітко вказати певні течі куди і на що взагалі краще звертати увагу, і куди треба взагалі дивитись, і як себе поводити. І я певен, що багато пар, прочитаючи книгу, можуть почерпнути собі звідти якусь ідею і покращити свої стосунки однозначно, — зауважує Роланд Орбан, директор та ведучий «DУЖЕ Radio». 

Кожен текст – це не для когось, а насамперед для себе і про себе, і через себе. Якщо Оленка це зробила, то значить вона дозріла, — підмітив Остап Дроздов, журналіст. 

Видавництво книги справа не з простих. Тож допомогла Олені Дмитрієнко з цим українська топ-мережа інтим-бутиків. 

Ця книга, вона перш за все про кохання, тому що у нас все починається з кохання. Тому ми вирішили підтримати Оленку, бо в неї книга просочена любов’ю і створена з любов’ю, — каже Катерина Куліш, Представниця мережі інтим-бутиків. 

Додамо, «Ніхто» - це лише перша частина трилогії, яка розкриває психологію жінки. Наступна вийде друком у квітні і розкаже нам, як чоловік поводить себе у стосунках. А вже восени можна очікувати третю частину про вплив суспільства на взаємовідносини чоловіка і жінки. 

Підтримайте ПравдаТУТ Львів у Patreon.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Щоб у 16 не було запізно": в Україні передумали закупляти книги з гендерними стереотипами "Щоб у 16 не було запізно": в Україні передумали закупляти книги з гендерними стереотипами
Міністерство культури вимагатиме зупинити закупівлю книжки "Щоб у 16 не було запізно" про гендерні стереотипи.
У храмі Петра і Павла завершили реставрацію фресок Франциска Екштайна (відео) У храмі Петра і Павла завершили реставрацію фресок Франциска Екштайна (відео)
Нове життя стінописів. Вже на початку грудня містяни й туристи нарешті побачать відреставровані фрески Франциска Екштайна, які прикрашають склепіння Гарнізонного храму.
Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео) Українська вишиванка: особливості орнаменту та цікаві факти (відео)
Червоне – то любов, а чорне – то журба. Особливі орнаменти, кольорова гама та символіка у кожному візерунку – усе це про нашу рідну, українську вишиванку.
Loading...
Load next