До Лукашенка: дружина Віктора Медведчука спішно покинула Україну (відео)

До Лукашенка: дружина Віктора Медведчука спішно покинула Україну (відео)
Марченко перетнула державний кордон у супроводі кількох чоловіків, імовірно, охоронців, через пропускний пункт у Чернігівській області до Білорусі.

Мабуть, першими, почувши про загрозу війни, з країни побігли народні депутати, які зі скандалами в Раді боролися за гідне життя українців. Ця втеча з країни всіх уявних патріотів продовжується. Слідом за багатьма членами партії ОПЗЖ залишила свою країну і відома свого часу телеведуча, а тепер просто дружина нардепа від "Опозиційної платформи – За життя" Віктора Медведчука – Оксана Марченко. Про це повідомляє OBOZREVATEL.

За наявною інформацією, Марченко виїхала до Республіки Білорусь, очевидно, на захист Лукашенка. Кордон Оксана перетнула приватним автомобілем вчора, 18 лютого, о 19.00.

Відомо, що у поїздці при ній перебували кілька охоронців та улюблений кіт. Кордон втікачі перетнули в одному з прикордонних пунктів Чернігівської області на двох автомобілях "Тойота". Обидва автомобілі перед виїздом з нашої країни ретельно перевірили співробітники прикордонної служби.

Своєю чергою Віктор Медведчук залишився у Києві під домашнім арештом, який продовжив рішення Печерського суду до 10 листопада цього року.

Нагадаємо, раніше колишній голова ГУР Міноборони Бурба вилетів з України на тлі зовнішніх загроз.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото) У Білорусі повідомили про обстріл з території України (фото)
Білоруські прикордонники знайшли обстріляний стовп ще 11 вересня. Вони зазначили, що у стовп стріляли з мисливської рушниці.
Loading...
Load next