На знак подяки Грузії за підтримку: Марічка Падалко у прямому ефірі заговорила грузинською (відео)

На знак подяки Грузії за підтримку: Марічка Падалко у прямому ефірі заговорила грузинською (відео)
На тлі російської загрози Україну підтримали на грузинському телебаченні.

Ведуча "ТСН.Ранок" Марічка Падалко сьогодні під час прямого ефіру заговорила грузинською.

Зробила це ведуча на знак подяки Грузії за підтримку у цей нелегкий для України час.

Наша "грузинська" відповідь в ефірі "ТСН.Ранок" і велика подяка колегам з Mtavaritv. Їхня ведуча новин Ніна Хубутія напередодні підтримала Україну в своєму прямому ефірі. Ми спробували віддячити: "Щиро дякуємо за підтримку і допомогу, Грузія, — написала Падалко.

Нагадаємо, раніше на одному з грузинських каналів Mtavari Arkhi в прямому ефірі ведуча заговорила українською на знак підтримки України в цей нелегкий час. Вона заявила, що необхідно пам'ятати, що у наших народів є спільний ворог — Росія.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео) У Харкові пасажири влаштували бунт через затримку літака на понад 12 годин (відео)
Втомлені пасажири були змушені чекати в аеропорту. Серед них було багато дітей з батьками, яким довелося спати на залізних кріслах, спеціальної їжі малечі теж не надали.
Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів Перед візитом Зеленського: Грузія звільнила двох засуджених українських яхтсменів
Двох чоловіків звинувачували у незаконному перетині грузинського кордону та засудили до чотирьох років позбавлення волі.
Зустріч Зеленського із президентом Грузії: солдат впустив з рук частину амуніції (відео) Зустріч Зеленського із президентом Грузії: солдат впустив з рук частину амуніції (відео)
Без курйозів на урочистому початку зустрічі Володимира Зеленського з першим президентом-жікою Грузії Саломе Зурабішвілі не обійшлося.
Loading...
Load next