Чому ми чуємо сирени так часто (відео)

Чому ми чуємо сирени так часто (відео)
Точне місце, куди випущена ракета може влучити, чи який населений пункт атакує літак, визначити важко. Тому тривога оголошується стільки разів, скільки вимагатиме ситуація. 

Чому так часто звучать сирени – пояснили надзвичайники.

Повітряна тривога оголошується, коли сили ППО сповіщають про рух ворожих літаків у напрямку області або є підтвердження запуску балістичних ракет.

Точне місце, куди вони можуть влучити, чи який населений пункт атакує літак, визначити важко, – кажуть у ДСНС.

Тому повітряна тривога буде оголошуватися стільки разів, скільки цього вимагатиме ситуація, адже це рятує людські життя. 

Нагадаємо, що після сигналу «Повітряна тривога» вам необхідно вимкнути світло й газ, взяти документи, необхідні ліки, трохи харчів та води і перейти до найближчого укриття. Повідомте також сусідів та осіб з інвалідністю. Допоможіть і їм. Залишатися в сховищі необхідно до наступного сигналу сирени, яка означає відбій повітряної тривоги.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сирени про повітряну тривогу на Львівщині почують всі (відео) Сирени про повітряну тривогу на Львівщині почують всі (відео)
Зараз на Львівщині є близько 180 електросирен, більше ніж 150 інтернет-гучномовців, понад 2 сотні систем вуличної звукофікації та 25 мобільних сирен.
Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов Укрзалізниця почала проводити рейди на дотримання карантинних умов
Під час перших рейдів були проінспектовані поїзди № 142 Бахмут-Львів та № 724 Київ-Харків.
Loading...
Load next