Пошук зниклих: додаток для українців, щоб знайти людину (відео)

Пошук зниклих: додаток для українців, щоб знайти людину (відео)
В Україні створили Telegram-канал, який оперативно надає інформацію про дорослих і дітей, яких знайшли, та людей, які загубилися.

В Україні створили Telegram-канал, який оперативно надає інформацію про дорослих і дітей, яких знайшли, та людей, які загубилися. Він так і називається: «Пошук зниклих».

У запиті необхідно вказати ім’я та прізвище людини, з якою обірвався зв’язок; її рік народження; обставини, за яких вона зникла; коли востаннє спілкувалися з нею та її контактний номер.

Також закликаємо усіх максимально перевіряти інформацію, адже можуть з'являтися фейки, щоб посіяти паніку.

Злата Новосельська -  pravdatutnews.com

Читайте також
"Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео) "Я можу стати на коліна": компанія школярів на Київщині співала гімн Росії (відео)
У мережі замість схвалення однолітків провокатори отримали коментарі з критикою. Після розголосу фігуранти скандалу змушені були вибачатися на камеру.
Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото) Один із найбільших ТРЦ Європи відкрили у Києві (фото)
Торгово-розважальний центр Respublika Park відкрили у Києві.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Loading...
Load next