Діти захищають мости, а дівчата – на блокпостах, – ексміністр Грузії вражений єдністю українців

Діти захищають мости, а дівчата – на блокпостах, – ексміністр Грузії вражений єдністю українців

Українці об'єднуються у різних містах та селах, аби дати гідну відсіч російським окупантам. Ексміністр оборони Грузії Іраклій Окруашвілі висловив своє захоплення єдністю громадян України.

Іраклій Окруашвілі в ефірі 24 каналу заявив, що Україна без великої допомоги Заходу сама змогла розправитись та зупинити велику ворожу машину.

Мені останні дні доводилось багато їздити Україною і бачити, що весь народ – починаючи від дітей та закінчуючи літніми людьми – обороняють країну, – сказав він.

14 – 15-річні хлопчики захищають мости, щоб диверсанти не зруйнували його. Дівчата стоять на блокпостах, контролюючи рух авто. Ми є частиною цивілізованої культури і ніхто не зможе звернути нас назад, – заявив Окруашвілі.

Також Іраклій Окруашвілі заявив, що Росія продовжує безжально та цинічно бомбити українські міста, внаслідок чого гине безліч наших громадян. Зараз необхідно, щоб весь світ бачив реальну картину того, що відбувається в Україні.

Він також додав, що зараз весь цивілізований світ допомагає Україні.

За його словами, багатьом здається, що країни-союзники "не так сильно допомагають". Однак насправді ця індивідуальна допомога дуже важлива.

Увесь світ має знати, що тут відбувається. Якби хтось розповідав мені про ці всі події, і я б не бачив їх на власні очі, то, можливо, мав би невірне уявлення про все, – зауважив Окруашвілі.

Він наголосив, що йому досі важко повірити у те, що роблять російські окупанти в Україні у 2022 році. За його словами, дії Росії можна назвати фашизмом.

Я дивився, як безжально бомблять населені пункти, бачив зруйновану церкву, цвинтар. Вони бомблять і спалюють домівки, не зважаючи на те, є там військові, чи ні. Саме це й означає той фашизм, який знаємо з книг та фільмів, – підсумував Окруашвілі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Loading...
Load next