Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років

Окупанти піднімають вік "мобілізованих" з ОРДЛО до 65 років
Також масово мобілізовують студентів.

Ворог продовжує "мобілізацію" на тимчасово окупованих територіях. Зокрема, чергова хвиля відбувається на території Донецької області. З метою збільшення кількості потенційних "призовників", окупанти збільшують віковий ценз "військовозобов’язаних" – з 55 до 65 років.

Про це повідомляє Головне управління розвідки України, передає ПравдаТУТ News.

На окупованих територіях Луганської області по місцевому телебаченню оголошено мобілізацію місцевого населення. До лав окупаційної армії активно залучають студентів:

  • Зокрема, всіх учнів Луганського залізничного технікуму офіційно викликають до навчального закладу для проведення «реєстрації». Тим, кому вже виповнилося 18 років особисто телефонує директор училища.
  • Аналогічна ситуація в Луганському медичному університеті – у закладі оголошено про обов’язкове прибуття та реєстрацію студентів старших курсів.

"Мобілізовані" до складу 1 армійського корпусу окупаційних військ вирізняються вкрай низьким морально-психологічним станом та мають застаріле спорядження: екіпірування зразка 1974 року, захисні шоломи 1971 року випуску.

Серед особового складу поширюються чутки та панічні настрої викликані великими втратами особового складу – на окуповані території постійно прибувають важкопоранені та вантажі з тілами.

Зокрема, на Луганський м’ясокомбінат привезли шістнадцять знищених «мобілізованих». Один з них – син директора 33 середньої школи Луганська. При цьому, рідним не повідомляють жодної інформації щодо місця за обставин загибелі.

Нагадаємо, окупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО як гарматне м’ясо для виявлення вогневих позицій ЗСУ.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка В ОРДЛО зірвано план примусової мобілізації, — розвідка
Призовники всіляко уникають мобілізації, не бажаючи стати "гарматним м'ясом".
"Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО "Не Україна ваш ворог": Резніков звернувся до жителів ОРДЛО
17 лютого російські окупаційні війська обстріляли населений пункт Станиця Луганська у Луганській області.
Loading...
Load next