Жодна спроба окупантів просунутися на сході не вдалася – Арестович

Жодна спроба окупантів просунутися на сході не вдалася – Арестович

Спроби окупантів просунутися на сході України в ніч на 19 квітня не вдались. Про це під час брифінгу повідомив радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович, додавши, що найбільш боєздатне угрупування ЗСУ зосереджене на напрямку російського наступу.

Ворог продовжує намагатися взяти місто Маріуполь, що як ми зазначимо, йому не вдається. Головні зусилля він зосереджує на просуванні від міста Ізюм й на оточення міст Рубіжне, Сєверодонецьк, Попасна, що також йому не вдається. Ворог діє за класичною схемою військового мистецтва…, - сказав Арестович.

За його словами, противник наразі зосереджує зусилля для того, щоб обережно промацати українську оборону.

А потім, якщо знаходить слабке місце, то зосереджує там зусилля. Саме це вони намагалися зробити сьогодні вночі, але в них не вийшло.

Жодна спроба просунутися не вдалася, попри спроби наносити численні авіаційні та артилерійські удари по наших захисниках. ЗСУ працюють вправно. Треба розуміти, що найбільш боєздатне угрупування зосереджене якраз на напрямку російського наступу, - розповів Арестович.

Арестович зазначив, що задум противника вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей й подати це як головну мету війни провалиться.

Нагадаємо, що 60 військових і 16 цивільних повертаються додому: Україна провела п'ятий обмін полоненими з рф.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next