Митники зупинили спробу ввезення до України партії брендового одягу під виглядом "гуманітарки" (відео)

Митники зупинили спробу ввезення до України партії брендового одягу під виглядом "гуманітарки" (відео)
 Львівські митники зупинили спробу ввезення до України великої партії нового одягу під виглядом гуманітарної допомоги 

Брендовий одяг в машині з «гуманітаркою»: в пункті пропуску  «Краківець — Корчова» під час перевірки вантажівки в багажному відділенні львівські митники спільно з ДБРівцями виявили коробки з новими речами: жіночими сумками, взуттям, одягом, засобами особистої гігієни.

В поданій декларації товар був задекларованим як гумдопомога.

Одержувачем вантажу значилась одна з відомих громадських організацій Львівщини. Матеріали справи передадуть до компетентних органів, а товар – на потреби переселенців чи тих, хто найбільше потребує допомоги.   

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Гуманітарна допомога зі Швейцарії в Україну (відео) Гуманітарна допомога зі Швейцарії в Україну (відео)
Ульріх Екснер привіз до Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру багато дороговартісних медматеріалів. Згодом допомоги має надійти ще більше.
На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео) На кордоні з Польщею вилучили чергову контрабанду брендованого одягу (відео)
. Водій вказав в декларації, що перевозить лише особисті речі та гуманітарну допомогу.
Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО Митна служба відсторонила від роботи 39 працівників внаслідок запроваджених санкцій РНБО
Внаслідок прийнятого Радою національної безпеки та оборони других санкцій проти українських контрабандистів від виконання службових обов'язків Державна митна служба відсторонила ще 39 своїх працівників.
Loading...
Load next