Покажіть ці обличчя російським жінкам, — Зеленська про вбивства дітей російськими окупантами

Покажіть ці обличчя російським жінкам, — Зеленська про вбивства дітей російськими окупантами

В Україні 15 тисяч новонароджених дітей не знають, що таке мир, і бачать лише бетонну стелю темного підвалу.

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що зараз в умовах війни, яку розв'язала росія на чолі з диктатором путіним, відчуває українська мати. 

Про це вона написала в колонці для британського видання Daily Mail, передає ТСН.

Мене нещодавно запитали, чи плачу я під час війни? Так плачу. Коли бачу, наприклад, могилу на подвір’ї звичайного житлового комплексу. На ній – саморобна табличка: "Мама… Син…" і дати життя. Так сусіди ховають загиблих під постійними обстрілами в наших містах – Маріуполі, Бучі, Гостомелі, - зазначила Зеленська у День матері, який сьогодні святкують у Британії.

Вона пригадала, що ще на початку війни зверталася до російських матерів: як їм те, що їхні сини вбивають українських дітей? 

Але поки що звідти – мовчання. Залякані чи байдужі? Не хочу навіть уявляти, бо невідомо, що гірше…, - висловилася вона.

За її словами, від початку війни народилося 15 тисяч українських дітей, які вже не знають, що таке мир. І замість мирного неба, за її словами, вони бачать бетонну стелю темного підвалу.

Прошу пам’ятати і повторювати цю страшну істину: російські загарбники вбивають українських дітей. Розкажіть це російським мамам — щоб вони знали, що саме відправляють робити їхніх синів в Україну. Покажіть ці обличчя російським жінкам — і нагадайте їм, що їхні чоловіки, брати, співвітчизники вбивають українських дітей — таких же, як у них. Нагадайте їм, що мовчання робить їх співучасниками цих смертей, - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська обговорила гумпідтримку з першими леді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next