Олена Зеленська заявила, що сьогодні кожен українець — це ціль для росіян

Олена Зеленська заявила, що сьогодні кожен українець — це ціль для росіян

Перша леді України дала інтерв’ю CNN, де заявила, що сьогодні кожен українець — це ціль для росіян, передає bilshe.com.

Олена Зеленська відповіла, чому разом з дітьми залишається в Україні, якщо вона «друга, за важливістю, ціль російських військових, після її чоловіка»?
 

Мені чомусь часто ставлять це питання. Але, якщо придивитися, то стане зрозуміло, що мішень для росіян — кожен українець. Кожна жінка, кожна дитина. Ті, хто днями загинув від російської ракети, намагаючись евакуюватися з Краматорська, не були членами президентської родини. Вони просто були українцями. Отже, мішень номер один для ворога — усі ми, — сказала вона.


Перша леді України поділилася, що не бачила Володимира Зеленського понад місяць.
 

Володимир і його команда фактично живуть у кабінеті президента. Через небезпеку нам із дітьми було заборонено залишатися там. Вже понад місяць спілкуємося лише телефоном, — зазначила Зеленська.

Перша леді України також прокоментувала, що більше не звертатиметься до російських матерів та дружин.
 

Рівень російської пропаганди часто порівнюють із пропагандою Геббельса часів Другої світової війни. Але, на мою думку, він перевершує, тому що під час Другої світової війни не було інтернету та доступу до інформації, як зараз. Тепер усі бачать військові злочини — наприклад, скоєні росіянами в Бучі, де тіла мирних жителів із зв’язаними руками просто лежать на вулицях. Але проблема в тому, що росіяни не хочуть бачити те, що бачить увесь світ, щоб почуватися комфортніше. Адже простіше сказати: "Це все фейк" і піти пити свою каву, ніж читати історію конкретної людини, яка померла, дивитися на її близьких та друзів, які у горі, — розповіла перша леді України.

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зверталася до російських матерів та дружин.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next