Окупанти нищать власну бойову техніку і видають її за «підбиту українську» (аудіо)

Окупанти нищать власну бойову техніку і видають її за «підбиту українську» (аудіо)

Окупанти нищать власну бойову техніку і видають її за «підбиту українську». Звучить дико, але рашисти готові навіть на таке, щоб створити хоча б видимість своїх «успіхів» в Україні.  Повідомляє СБУ.

На нових перехопленнях СБУ чути, як російський командир ставить своєму підлеглому завдання: зробити фото- та відеофіксацію «знищених мінометів».

Вони користуються схожістю нашої техніки, але навіть «у спокійних умовах» путінські вояки не можуть знищити власну гаубицю ані з гранатомету, ані вибухівкою.

Я уже об этом всем доложил. Теперь ждут фотографий, пушек, минометов, пулеметов, кровище, бинтов и всей х*йни... Давайте побыстрее! – невдоволено говорить командир.

Нагадаємо, що свобода не буває безкоштовною: документальний фільм про війну росії проти України. Група талановитих відео продюсерів вирішила створити правдиву історію про напад на незалежність.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео) Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)
Про перемогу загарбники уже навіть не думають.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Loading...
Load next