Потрібно не просто вигнати російські війська, а максимально їх послабити, - Резніков

Потрібно не просто вигнати російські війська, а максимально їх послабити, - Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що завдання України наразі не лише вигнати російські війська з тимчасово захоплених ними територій, а максимально послабити, аби унеможливити спробу нового наступу з часом. Такі слова він промовив під час спілкування у рамках панельної дискусії на 17-ій щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES).

Нам іноді хотілося б, щоб росіяни швидко побігли й звільнили наші території, а ми б зайшли на ці місця. А наші військові кажуть, що дуже важливо перед тим, як вони будуть бігти, максимально кількість їх знищити – їх техніку, їх персонал. Тому що, якщо їм дати побігти, вони наберуть сили й через пару тижнів чи місяців спробують повернутися. Наша задача: послабити російську армію шляхом руйнації, - зазначив Резніков.

Нагадаємо, що голова Пентагону назвав надихаючими успіхи ЗСУ біля Харкова і Херсона.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
"Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото) "Нідерланди з Україною": у Гаазі провели акцію проти агресії РФ (фото)
Загалом участь в акції взяло близько 120 осіб.
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Loading...
Load next