Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця

Сам ліквідував щонайменше 12 російських військових: розвідка про відважного українця
Чоловік, якому дали позивний «Вовк», безжально нищив окупантів на Київщині.

Не можна замовчувати героїзм людей, які з самого початку російської агресії без вагань приєдналися до зусиль розвідки, спрямованих як на збір інформації в інтересах підрозділів ЗС України, так і безпосередній відсічі окупації в тилу ворога та евакуації людей з окупованих територій, - повідомили у Головному управлінні розвідки.

З першого дня війни чоловік звернувся до української розвідки і запропонував працювати на користь України. 

 «Вовк» перебував в ️одному з найгарячіших міст на Київщині. Після того, як росіяни зайшли в місто він надавав точну інформацію щодо дислокації ворога на окупованій території. «Вовк» провів декілька вилазок у тилу ворога та сам ліквідував 12 російських військових за допомогою власної мисливської зброї. До слова чоловік ліквідував росіян, коли ті патрулювали поблизу місцевого храму УПЦ МП, який вони використовували як опорний пункт та склад медикаментів і пального.

Під час однієї зі спроб прориву десанту противника на БТР в сторону Києва, з дистанції близько 100 метрів на завчасно обраній позиції, завдав ураження особовому складу противника, який знаходився на броні, точну кількість ліквідованих окупантів назвати складно, але всі хто був на броні, були знищені, – повідомила розвідка у четвер.

«Вовк» допомагав людям евакуюватися з окупованого міста. Чоловік зміг вивезти 23 людини, 9 з них – це діти. 

Відповідна нагорода від держави знайде свого героя. Слава Україні! Слава Збройним Силам України! І Слава Богу, який надає нам таких героїв у цей складний для України час, – додали у Головному управлінні розвідки Міноборони.

Нагадаємо, що на російському посольстві у США активісти спроектували зображення українського прапора, диппредставництво рф намагалося перекрити його.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
"Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео) "Більшість скотиняк знищено, інші розбіглися" – командир ГУР про звільнення Дмитрівки та Капітанівки (відео)
Повертатися у ці населені пункти на Київщині поки рано.
Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео) Окупанти крадуть сонячні батареї та жаліються на великі втрати (відео)
Нове перехоплення розвідки підтверджує репутацію російських військових як мародерів.
путін продовжує надсилати строковиків на війну в Україну, — розвідка путін продовжує надсилати строковиків на війну в Україну, — розвідка
Термін такого “відрядження” – до 2 тижнів.
Loading...
Load next