У Відні провели акцію проти сексуального насильства росіян над українцями (фото)

У Відні провели акцію проти сексуального насильства росіян над українцями (фото)
У центрі столиці Австрії жінки провели акцію проти зґвалтувань українок і українців російськими окупантами.

Акція відбулася на площі Штефансплатц в центрі Відня. У ній узяли участь близько 60 жінок різних національностей, одягнених у білі сукні зі слідами "крові".

Фото: Аліса Гусєва

Вони разом лягли посеред площі, символізуючи жертв сексуального насильства, скоєного росіянами в Україні. Про це пише Укрінформ.

Фото: Аліса Гусєва

Акція спрямована проти насильства російської армії над українським народом. Російські солдати ґвалтували жінок, підлітків і навіть дітей! Вони вбили сотні людей після днів жорстоких тортур і катувань. Сьогодні ми стояли за людей, чиї історії розбивають наші серця, - наголосили організатори акції з ГО Unlimited Democracy.

Фото: Аліса Гусєва

Нагадаємо, що на російському посольстві у США активісти спроектували зображення українського прапора, диппредставництво рф намагалося перекрити його.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Відомо про близько 25 дівчат й жінок, зґвалтованих російськими окупантами у Бучі, - омбудсмен Відомо про близько 25 дівчат й жінок, зґвалтованих російськими окупантами у Бучі, - омбудсмен
Російські нелюди ґвалтують українських дітей на очах у їхніх батьків.
“Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі “Тарнув для України”: у польському місті відбувся концерт на підтримку нашій державі
Про це повідомило Генконсульство України у Кракові.
Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео) Я знаю, що ваш уряд вам каже, - Арнольд Шварценеггер (відео)
Голлівудський актор Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян.
Loading...
Load next