Це суміш приниженості підлеглих і безкарності сильних, — Зеленська про звірства військових рф в Україні

Це суміш приниженості підлеглих і безкарності сильних, — Зеленська про звірства військових рф в Україні

Перша леді України Олена Зеленська пояснила, чому, на її думку, російські солдати та президент російської федерації володимир путін з особливою жорстокістю вбивають та катують українців. Вона вважає, що нелюдів в свій час ображала влада, а коли "принижений підлеглий отримує силу – він стає маніяком".

Зі слів дружини президента України Володимира Зеленського, саме безкарність і злість відчули вбивці на українських землях, а їхній ватажок – в росії. Такий коментар пролунав в інтерв'ю українки чеському тижневику Respekt, передає OBOZREVATEL.

Перша леді емоційно прокоментувала воєнні злочини, скоєні російською армією в Бучі, Маріуполі, Бородянці та інших багатостраждальних містах України: катування, зґвалтування та жорстокі вбивства.

За її словами, весь світ був шокований, коли побачив звірства окупантів, які тимчасово відчули повну безкарність, та їхнього президента, що заохочував чинити воєнні злочини і навіть нагородив за це нелюдів.

Зараз весь світ намагається розгадати причину такої нелюдяності росіян. Моя версія – це, насамперед, відображення того, як російська влада ставиться до своїх солдатів і взагалі до людей, – пояснила Олена Зеленська.

Зі слів українки, в росії сильні та впливові керівники принижують своїх підлеглих, що поволі взрощує в них ненависть та жорстокість, яку вони потім виміщують на слабших. Ймовірно, така доля спіткала і диктатора путіна, який, отримавши владу та ресурси, схвалює звірства над мирним народом України.

Це суміш приниженості підлеглих і безкарності сильних. І коли такий принижений підлеглий отримує силу – він стає маніяком, мститься світові, – сказала дружина Володимира Зеленського.

Перша леді висловила припущення, що дегуманізація з боку російського уряду насильно переноситься на український народ через вбивства, крадіжки та зґвалтування.

Нагадаємо, раніше у Відні провели акцію проти сексуального насильства росіян над українцями.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next