80% поранених українських військових повертаються у стрій

80% поранених українських військових повертаються у стрій
Такі цифри називає Ганна Маляр.

Завдяки зусиллям військових медиків понад 80% поранених українських військових повертаються у стрій.

Про це повідомила в ефірі aнаціонального телемарафону заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає “Укрінформ“.

Маляр зазначила, що їй вдалось передати паски нашим пораненим в один із госпіталів України і медичному колективу. Та наголосила, що величезна перемога української військової медицини, що дуже високий відсоток поранених знову повертається у стрій – понад 80%. Йдеться про рівень військової медицини, якість лікування і реабілітації.

Щодо забезпечення зброєю української армії заступниця міністра зауважила, що наразі усі державні процеси організовані на високому рівні і є можливість забезпечувати Збройні сили всім, що потрібно.

Єдине, з чим українська сторона самостійно не може впоратись, за її словами, – це допомога з важким озброєнням, яке Україна очікує від західних країн.

Все, що стосується інших позицій, на сьогодні все це організовано… Але найбільша допомога – це людська участь, увага до наших військових, вияв вдячності. І сьогодні це дуже гарна нагода – свято, але це треба робити щодня, і це буде найбільший внесок і волонтерів, і всіх громадян для наших Збройних сил, – наголосила Маляр.

Маляр зазначила, що в бойових умовах складно усіх воїнів забезпечити великодніми пасками, але все, що можна, робиться. Також вона подякувала усім волонтерам та громадянам України, котрі долучаються до допомоги.

Нагадаємо,  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла В Україні невдовзі розсекретять матеріали щодо розслідування Іловайського котла
Під час розслідування допитано понад 900 потерпілих і свідків, вилучено, оглянуто та досліджено понад 1600 бойових документів. Обсяг матеріалів кримінального провадження – понад 300 томів, з яких понад 70 із грифом обмеженого доступ.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next