Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео)

Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів: перехоплення СБУ (відео)
Загарбник розповів братові, що командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.

Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів. Вони настільки озлоблені на власне керівництво, що обирають з-поміж двох варіантів: розстріляти його на місці або дочекатися приїзду додому і написати «цілий том» заяв у військову прокуратуру рф.

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ, пише ПравдаТУТ News.

Один із них розповідає братові про страшні бої, потрапляння в кільце, і те, як їх забули на 3 доби у лісі без води та їжі. Він зокрема скаржиться, що командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.

І наостанок, загарбники просто вражені тим, що їхнє керівництво розікрало ресурси, які виділили на всіх:

Наше командование, они получили провизию: сигареты, питание… Знаешь, что они сделали? Руководство наше съеб*лось, нах*й, нас кинуло и съеб*лось. И мы не знаем даже, где они.

Брат радить загарбнику швидко з’ясувати стосунки з командирами, просто «постреляйте их нах*й, да и всё». Та останній ще сумнівається: «Я приеду, так в военную прокуратуру целый том накатаю. Надо по-любому с прокуратурой связываться».

І поки окупанти ще вагаються, українські правоохоронні органи документують усі їхні звірства на території України. Усі винні відповідатимуть перед судом!

Разом переможемо!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Все більше російських військових бунтують і відмовляються йти на війну в Україну (відео) Все більше російських військових бунтують і відмовляються йти на війну в Україну (відео)
Особливо це стосується тих росіян, яких відправили в росію на перегрупування після нищівних поразок на війні.
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Loading...
Load next