В будівлі Конгресу США відкрили фотовиставку, присвячену війні в Україні (фото)

В будівлі Конгресу США відкрили фотовиставку, присвячену війні в Україні (фото)
Виставка буде відкрита протягом шести тижнів у сесійні дні роботи американського Конгресу.

У четвер, 28-го квітня, в будівлі Конгресу США відкрили виставку фотографій російської війни проти України. Відкривали експозицію Спікерка Палати представників Конгресу Ненсі Пелосі та Посолка України в США Оксана Маркарова, за участі інших членів Палати представників.

Про це повідомляє Голос Америки, передає ПравдаТУТ News.

Світлини відображають жах російського вторгнення та героїзм українського народу, – йдеться у повідомленні офісу спікерки Палати представників.

Фото: Голос Америки

 

Емоційний час для народу України. Захоплююсь їхнім героїзмом, майже таким самим неймовірним, як і жорстокість, з якою вони зараз зіштовхнулися. Ми часто чуємо, що у росіян величезна перевага з точки зору вогневої потужності... Але щодо мотивації — у цьому, український народ перемогає їх. І ці фотографії є очевидним доказом, - сказала журналістам спікерка Пелосі під час відкриття фотовиставки.

Виставка буде відкрита протягом шести тижнів у сесійні дні роботи американського Конгресу.

Своєю чергою посолка України в США Оксана Маркарова, відзначила, що це честь відкривати таку виставку, однак, вона хотіла би ділитися іншими світлинами своєї держави.

Це честь, за яку я щиро вдячна. Але я хотіла би, щоб ці фотографії показували вам іншу картину моєї країни. Я хотіла би поділитися з вами радістю і гордістю України, красою природи, талантом нашого народу, інноваціями, нашими досягненнями. Усе, над чим ми разом працювали протягом минулого року і до 24 лютого. Натомість я розповідаю вам жахливу історію неймовірних страждань нашого народу.

Нагадаємо, Львівська національна галерея мистецтв готується до захисту арт-об’єктів під час війни.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото) У США та Німеччині відбулися акції проти російської агресії в Україні (фото)
Німеччина серед країн заходу чи не найбільше виступає проти підтримки України зброєю.
Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео) Зміна влади та хаос в країні: угрупування "Талібан" взяло під контроль Афганістан (відео)
Раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що через захоплення столиці Афганістану силами "Талібану" український літак евакуював з Кабула близько 80 осіб. Однак, як виявилось на борту літака було лише 8 українців, всі решта пасажирів були іноземцями.
Loading...
Load next