До Львова приїхав потяг з евакуйованими із Запорізької та Донецької областей (відео)

До Львова приїхав потяг з евакуйованими із Запорізької та Донецької областей (відео)
Замість 10 годин внутрішньо переміщені особи майже добу добиралися до Львова. В основному це жінки, діти та люди старшого віку

На Львівщину прибув черговий евакуаційний потяг. Близько сотні людей з Запорізької та Донецької областей замість 10 годин майже добу добиралися до місця призначення. Про це повідомляють на сайті Львівської ОВА. 

В основному це жінки, діти та люди старшого віку, а також їхні домашні улюбленці. У поїзді людей забезпечили харчуванням, проте за словами медиків після важкої дороги люди були пригнічені та втомлені.

Їх зустріли лікарі, волонтери та працівники залізниці. Усім була надана необхідна допомога, а частину з них розселили на Львівщині.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У ніч на неділю Україна перейде на літній час
Вночі, Україна в ніч на 28 березня перейде на літній час, годинники переведуть на годину вперед. Тому українці спатимуть на годину менше.
"Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео) "Це капля в морі": що думають українські ФОПи про карантинні виплати від держави (Відео)
Влада проявила «турботу», виділивши ФОПам, які зазнали збитків через пандемію по 8 тис грн. Підприємці вважають це каплею в морі та піаром.
Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха Львів повинен знати своїх "героїв": що відомо про контрабандистів Івана Бокало та Володимира Дідуха
РНБО оприлюднило імена ТОП-10 українських контрабандистів, зокрема під дію санкцій потрапили двоє львів'ян - Іван Бокало та Володимир Дідух.
Loading...
Load next