"Zaстрелись": у Києві з'явилась нова скульптура (фото)

"Zaстрелись": у Києві з'явилась нова скульптура (фото)

У Києві навпроти Бессарабського ринку встановили тимчасову скульптуру "Zaстрелись", присвячену президенту РФ Володимиру Путіну. Повідомив Володимир Яковлев на своїй сторінці Facebook .

Скульптура являє собою обличчя Путіна з пістолетом в роті та кулаком з пальцем на спусковому гачку.

Історія знає, у військових злочинців два "путі" - суд або... Путлер, натяк зрозумілий?, - йдеться у підписі інсталяції.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next