Російські настрої до 9 травня: парад – "позорний", перспектив немає, санкції стали відчутними (відео)

Російські настрої до 9 травня: парад – "позорний", перспектив немає, санкції стали відчутними (відео)
У всьому росіяни звинувачують саме Україну.

Відчувши на собі всі економічні негаразди та військові невдачі, більшість громадян росії вирішили, що винна у цьому саме Україна – тому що влаштувала жорсткий опір окупантам. Тож тепер у росіян не парад перемоги, а парад ганьби!

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ.

Не знаю, к чему этот парад? На*рен он нужен? Позорно это все… Больно на душе… но почему-то он решил провести. У всех настроения нету… Дебилизм полный. Все поникшие ходят, грустные… Ну, большая часть людей. Они понимают, что и с работой туго сейчас настало, с этими санкциями. Короче, хе*ня одна. Цены на все поднялись…– резюмує «мирна» росіянка.

Російська пропаганда підказала їй чіткі причинно-наслідкові зв’язки, і тепер жіночка щиро вірить, що українців потрібно знищувати.

Жарите шашлыки, да? Делайте с «хохляцких» этих шашлыки! Бейте этих гадов! Бейте на шашлык их всех! Гады! Я спокойно относилась, а теперь ненавидеть начала! После всего, что они делают, гады! – радить матір своєму сину-окупанту.

В СБУ підкреслили, що навряд чи вона колись усвідомить, що росія у першу чергу зганьбила себе на цій війні і продовжує це робити далі…

Вас також може зацікавити стаття: Відбій ядерної війни, — Арестович про виступ путіна на параді в москві

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео) Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)
Про перемогу загарбники уже навіть не думають.
Loading...
Load next