Російські окупанти божеволіють, побувавши на передовій (відео)

Російські окупанти божеволіють, побувавши на передовій (відео)
Їх жахають власні втрати на війні.

Російські окупанти божеволіють, побувавши на передовій. Вони вкрай налякані своїми втратами на війні в Україні. 

Про це свідчать нові перехоплення СБУ, передає ПравдаТУТ News.

У меня из офицеров никого нет. Два 300-х офицера, два 200-х.  Просто из 84 человек осталось 30, нах*й… – скаржиться окупант своєму колишньому колезі, який лікує поранення у рф. 

Співрозмовник і не заперечує: «Там, говорят, люди с ума сходят… слышал, нет? С ума сходят, которые приезжают, на ноль…».  

Тож після одужання поранений і не збирається в Україну:

Тут нех*й делать… Пацана привезли, ногу отъе*ашило… Дверь, нах*й, прямь оторвана у машины,  он без ноги лежит... оно таких денег не стоит.

Як зазначають в СБУ, це, хоч і запізніле, але цілком правильне розуміння ситуації.

Вас також може зацікавити стаття: "Сказали: все, бл*дь, навоевались": російська армія зазнає значних втрат і не може набрати контрактників

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео) Родичі окупантів уже рахують, скільки отримають за смерть своїх поки ще живих військових (відео)
Як показує війна, цінності русскіх завжди зводяться до матеріального.
"Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео) "Грабіж - не злочин, ми тут по домах з мінометів єб..шимо": окупант хвалиться дружині награбованим (відео)
Розмови окупантів з дружинами вражають своєю цинічністю.
Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео) Окупанти, які відчули силу ЗСУ, готують передсмертні прохання своїм близьким (відео)
Про перемогу загарбники уже навіть не думають.
Loading...
Load next