Окупанти заздрять, що в українців є "Байрактари", та з жахом очікують на нові поставки зброї ЗСУ (відео)

Окупанти заздрять, що в українців є "Байрактари", та з жахом очікують на нові поставки зброї ЗСУ (відео)

 

Окупанти заздрять, що в українців є «Байрактари» та з жахом очікують на нові поставки іноземної зброї ЗСУ

Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які перехопила СБУ.

Нам бы беспилотники еб*чие, как у них «Байрактар»… Была б тема вообще ох*енная. Птички полетали, координаты просветили, те как уе*али нас… – скаржиться своєму другові контрактник, який воює на Запоріжжі.

Він сам насміхається з фрази «величі» росії, бо навіть прості квадрокоптери окупанти просять у спонсорів:

россия – дикая держава, бл*дь. Сами замутили ту спецоперацию... россия е*учая, фермера нам собирают деньги, чтобы купить квадрики…»

Тож загарбники з жахом слідкують за новинами про нові поставки іноземної зброї на потреби ЗСУ:

Пацаны там в новостях читали: поляки Украине поставили то ли 2000, то ли 200 единиц танков. Ну, счас они будут снабжать. Это вообще будет, это жо*а…

Напевно, ці окупанти ще не читали новин про нові гармати і ленд-ліз.Тож, як слушно підмітили в СБУ,  попереду у них багато відкриттів. Не тільки в новинах, але і на полі бою!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next