Поліцейський з Львівщини виготовляє та відправляє глушники для зброї військовим (відео)

Поліцейський з Львівщини виготовляє та відправляє глушники для зброї військовим (відео)
На виготовлення одного такого пристрою чоловік витрачає 8-10 годин. А вже потім безкоштовно відправляє вироби на фронт. 

Поліцейський зі Львівщини виготовляє та відправляє глушники для зброї нашим військовикам. Працює чоловік у маленькому домашньому цеху, де на токарному та свердлильному верстатах виробляє глушники для автоматів та кулеметів Калашнікова.

На фронті вони допомагають розвідгрупам ЗСУ бути менш помітними для ворога, бо зменшують звук та полум’я від пострілу.

Правоохоронець займається цією справою не вперше, у 2014-му він також виготовляв подібні пристрої та відправляв на Схід. Та зраз він дещо підправив креслення для вдосконалення своїх глушників. На виготовлення одного такого пристрою чоловік витрачає від 8-ми до 10-ти годин. А вже потім абсолютно безкоштовно відправляє вироби на фронт.

Займається цим поліцейський у вільний від роботи час. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Поліцейський разом з донькою виготовляє "глушники" для автоматів та передає на ЗСУ (відео) Поліцейський разом з донькою виготовляє "глушники" для автоматів та передає на ЗСУ (відео)
Поліцейський зі Львівщини Віталій Панько у домашньому цеху виготовляє «глушники» для автоматів Калашникова 
Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео) Військові священники зі Львівщини вирушили на передову із великодніми частуваннями (відео)
Освятивши великодні страви, у Вербну неділю після святкової літургії капелани 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади вирушили на Схід в зону ООС. Вони хочуть не тільки підтримати і допомогти нашим військовикам у такий нелегкий час, але й передати їм частинку сімейного тепла з мирної території нашої батьківщини.
Loading...
Load next