Поки рашисти воюють в Україні, їхні зарплати привласнюють військові клерки (відео)

Поки рашисти воюють в Україні, їхні зарплати привласнюють військові клерки (відео)

Окрім значних військових втрат, деморалізація російських військ відбувається і зсередини. У розпорядженні СБУ – багато перехоплених телефонних розмов, де окупанти скаржаться, що їм не виплачують обіцяних коштів.

Як, до прикладу, у цій розмові з дружиною загарбник каже, що не вірить в обіцянки командування розрахуватися з ними за 2 весняні місяці:

Должно прийти сразу за март и до 20-го числа – за апрель. Но я в это не верю. Потому что уже прокуратура в бригаде у нас в Будёновске работает за эти деньги. Потому что реально не выплачивают людям.

Одна з причин такої «економії» – бажання російських військових клерків нажитися на невиплаті зарплат. Бо ж у випадку смерті окупантів, гроші можна буде залишити собі.
 
Тож у головах загарбників все частіше виникають запитання:

А толку мы здесь? За кого боремся? Ни за кого вообще! Находимся хрен знает где.

Як влучно підкреслюють в СБУ, шукати на них відповіді окупантам варто було до перетину кордону з Україною.

Вас також може зацікавити стаття: Мобілізовані в "ДНР" окупанти шукають правозахисні організації, щоб утекти з війни 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні — розвідка Депортованим до рф українцям пропонують працевлаштування на Сахаліні — розвідка
Повідомляють зокрема про російський фільтраційний табір в Докучаєвську Донецької області.
Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму Росія розпочала військові навчання в анексованому Криму
Кремль планує відпрацювати оборону, так званий "марш-кидок" та "наступальні дії". Також планують залучити різні види зброї.
"Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео) "Краще в полон не потрапляти": окупанти з ЛНР поширили черговий фейк (відео)
На відео жінка говорила не правдиву інформацію, вона заявила, що українські військові "замінували" дівчину, вставивши їй в статевий орган гранату.
Loading...
Load next