3 тисячі доларів за незаконний перетин кордону: чоловіку загрожує до 9 років тюрми (відео)

3 тисячі доларів за незаконний перетин кордону: чоловіку загрожує до 9 років тюрми (відео)
Експоліцейський організував схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку через держкордон. Тепер йому загрожує до 9 років позбавлення волі 

3 тисячі доларів за незаконний перетин кордону. Саме таку суму брав колишній працівник правоохоронних органів за організацію безперешкодного виїзду з України чоловіків призовного віку.

Як стало відомо в ході розслідування, своїх клієнтів зловмисник запевняв, що частина коштів розрахована на хабар прикордонникам і таким чином це унеможливить виникнення проблем у пунктах пропуску. Чоловіка спіймали на гарячому під час отримання коштів.

Тепер йому загрожує до 9 років позбавлення волі.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Репресивна машина не зникла": затримання кримських татар в окупованому півострові (відео) "Репресивна машина не зникла": затримання кримських татар в окупованому півострові (відео)
Окупаційна влада у Криму продовжує геноцид кримськотатарського народу, що триває протягом останніх 7 років у тимчасово окупованому півострові. Уряд РФ вкотре здійснив низку репресій проти представників кримськотатарського народу. Голова Культурного центру кримських татар у Львові Ернест Абкелямов прокоментував журналістам ПравдаТУТ News незаконні дії окупаційної влади у Криму.
Нові правила перетину кордону для військовозобов’язаних (відео) Нові правила перетину кордону для військовозобов’язаних (відео)
Водії-волонтери зможуть перетинати рубіж у разі перевезення гуманітарної допомоги, медичних вантажів та вантажів для потреб армії.
Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео) Хотів повернутися до Грузії героєм: деталі скандального затримання Міхеіла Саакашвілі (відео)
Понад 8 років Міхаїл Саакашвілі не з’являвся на батьківщині через кримінальні справи. Та ось він вирішив повернутися. І не звичайним способом, а незаконно перетнувши кордон.
Loading...
Load next