"Наш янгол-помічник": Євгенія Гапчинська намалювала портрет Бориса Джонсона (фото)

"Наш янгол-помічник": Євгенія Гапчинська намалювала портрет Бориса Джонсона (фото)

Українська художниця Євгенія Гапчинська поділилася фотографією нової картини. Вона намалювала портрет британського прем’єр-міністра Бориса Джонсона, який на минулому тижні оголосив, що йде у відставку.

Гапчинська зобразила політика у характерному для неї стилі примітивізм.

Наш янгол-помічник, – йдеться в написі над картиною.

На дописі авторка відмітила офіційну сторінку прем’єра Великої Британії.

Своєю чергою батьки Кейт Міддлтон, дружини майбутнього короля Великобританії, готові прийняти у своєму маєтку біженців з України. Про це пише Daily Mail.

Керол та Майкл Міддлтон готують свій особняк у Беркширі для тимчасового розміщення там українців, котрі врятувалися від війни.

Батьки герцогині Кембриджської розглядають варіант створення прибудови до будинку в селі Баклбері. Цей маєток подружжя придбало десять років тому за близько 5 млн фунтів стерлінгів. Пара планує переобладнати простір у їхньому будинку із сімома спальнями в окреме житло для українців.

Баклбері прихистив велику кількість біженців, і Керол отримувала поради від жителів села і шукала інформацію про те, як цей процес працював для інших в цьому районі, — зазначають представники видання.

Зокрема сусідами українських біженців, яких прихистять Міддлтони, стануть телеведучий Кріс Таррант і політик лорд Беньон, які також активно допомагають українцям. Вони прихистили у своїх маєтках біженців з України, а політик-консерватор нещодавно провів захід для збору коштів на допомогу українським біженцям.

Як відомо, батьки Кейт Міддлтон наразі зустрічаються зі своїми сусідами, аби обговорити необхідні нюанси щодо організації поселення українців у своєму домі. Проте потрібно ще узгодити всі моменти безпеки герцогині Кембриджської, адже Кейт Міддлтон часто приїздить до батьків у гості, а безпеку своєї доньки батьки ставлять вище за все.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі можливі наступники Джонсона налаштовані на підтримку України.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next