Україна не зможе прийняти "Євробачення-2023"

Україна не зможе прийняти "Євробачення-2023"

Україна не зможе прийняти "Євробачення-2023", конкурс можуть передати Великій Британії, заявили організатори конкурсу.

Європейська мовна спілка хотіла би подякувати UA:Суспільне за щиру співпрацю та відданість розгляду всіх сценаріїв протягом тижнів після перемоги Kalush Orchestra's 14 травня в Турині та розділити сум і розчарування, що Конкурс наступного року не відбудеться в Україні, — повідомили у Європейській мовній спілці.

Нагадаємо, що Україна стала переможцем “Євробачення-2022” (фото, відео).

Згодом гурт вирішив продати свій кубок, щоб допомогти ЗСУ. Kalush Orchestra розповіли про українця, який викупив їх кубок за $900 тисяч.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021" Зеленський оцінив виступ України на "Євробаченні-2021"
Президент Володимир Зеленський високо оцінив виступ України на пісенному конкурсі Євробачення-2021, на якому група Go_A зайняла 5 місце.
Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео) Отримав одразу дві премії: український гурт Gо_A здобув перемогу в престижному конкурсі (відео)
Український гурт Gо_A, який посів п'яте місце на Євробачення, виграв конкурс під назвою Vision Music Awards відразу у двох номінаціях.
Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото) Переможець "Євробачення" Måneskin, продовжує захоплюватись українським Go_A (фото)
Соліст італійської групи Måneskin - Даміано Давид, яка перемогла на цьогорічному Євробаченні, не приховує свого захоплення українськими учасниками та електрофольк гуртом Go_A.
Loading...
Load next