У Мінкульті не мають сумнівів, що Євробачення має відбутися в Україні

У Мінкульті не мають сумнівів, що Євробачення має відбутися в Україні
Сьогодні переговори з Європейською мовною спілкою.

Немає сумнівів, що музичний конкурс "Євробачення" у 2023 році має відбутися в Україні. Про це заявив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко під час брифінгу.

Ткаченко повідомив, що Україна отримала спеціальний опитувальник щодо питань, які необхідно вирішити для організації Євробачення в Україні.

Стосовно Євробачення, ми отримали вже від Європейської мовної спілки опитувальник офіційний.

Власне, наш публічний мовник, ми з ними в діалозі, щодо питання, яке ми маємо вирішити в Україні. У нас сумнівів немає, що воно має відбуватися в Україні. Єдине, що ніхто не проводив Євробачення під час війни до цього.

Сьогодні, буквально зараз, я буду мати розмову з президентом EBU, у тому числі обговорювати ми будемо це питання. Ми, в принципі, зараз шукаємо спільно з колегами відповіді на найбільш важливі, так би мовити, умови, які висуває мовна спілка, але ми думаємо, що в діалозі нам доведеться пояснити, що деякі умови можливо мають бути змінені, - розповів Ткаченко.

Нагадаємо, що з польського Перемишля до Запоріжжя запустять новий потяг.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини В Україні відреставрують 109 об’єктів культурної спадщини
Мінкульт визначив перелік пам’яток культурної спадщини, які планують відреставрувати в рамках проєкту "Велика Реставрація". Рейтинг складається зі 109 об’єктів, серед яких: фортеці, замки, церкви, палацово-паркові комплекси та інші пам’ятки культурної спадщини України.
Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео) Відома основна версія виникнення пожежі у костелі Святого Миколая (відео)
Вчора у Києві сталася пожежа у костелі Святого Миколая, пожежа почалася між першим та другим поверхом будівлі. Міністр внутрішніх справ назвав основну версію займання будівлі.
Loading...
Load next