Окупанти місяць не могли взяти одну вулицю у Рубіжному (відео)

Окупанти місяць не могли взяти одну вулицю у Рубіжному (відео)
В боях там полягло 70% лише з однієї роти, про яку стало відомо.

Окупанти зазнають величезних втрат у боях на сході України. Про це розповідає полонений уродженець Луганська, якого мобілізували на війну з лав «народної міліції лнр».

Зокрема, він згадує Рубіжне, де в боях за одну вулицю полягло 70% від його роти. А взяти її окупанти не могли майже місяць.

Це при тому, що східній ділянці фронту ворог має чисельну перевагу щонайменше у 20 разів.

Улицу ленина (зараз Володимирська – прим.) мы проходили в общей сумме недели 3, может 4», – зізнається полонений. Просувалися з такими боями і втратами, що «за это время были большие разрушения, большие потери… от роты процентов 70, - розповів мобілізований.

Втрати росіяни поповнювали мобілізованими новобранцями. І з Рубіжного «підкріплену» таким чином бригаду відправили на Сєвєродонецьк.

Як підкреслили в СБУ, там ЗСУ зустріли окупантів шквальним вогнем у промзоні. Своєю чергою, це й спонукало загарбників здатися, щоб принаймні зберегти життя.

Наразі цей та інші полонені з незаконних збройних формувань надають свідчення слідчим СБУ.

Нагадаємо, впійманий російський пілот виявився найманцем ПВК "Вагнер".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео) На допиті у весільному костюмі: окупант не лише здався в полон українцям, але й віддав свою форму (відео)
Українці змилувалися над чоловіком і дали йому весільний костюм.
ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео) ЗСУ женуть окупантів із Сєверодонецька: ефектне знищення техніки рашистів (відео)
ЗСУ знищили дві БМП та легкові автомобілі російських загабрників.
Loading...
Load next