"Потрібно близько 500 млн гривень": Сергій Притула запустив проєкт «Народний Байрактар»

"Потрібно близько 500 млн гривень": Сергій Притула запустив проєкт «Народний Байрактар»

Сьогодні громадський та політичний діяч Сергій Притула, керівник однойменного благодійного фонду, оголосив про початок проєкту «Народний Байрактар».

Про це він повідомив у своєму Фейсбук.

Один з моментів, який вкрай розчулює мене в останні місяці, це коли у соцмережах хтось тегає мене чи наш фонд у дописах, суть яких зводиться до простої формули: «Друзі, у мене сьогодні день народження, не даруйте мені подарунків, задонатьте на фонд Притули, краще купимо щось для наших захисників, – розповідає громадський та політичний діяч.

Я хочу бути, як ви! Сьогодні мені 41. Мені не потрібні подарунки чи пафосні привітання. Все про що я мрію у свій день народження  – це наша Перемога! І разом з командою фонду я намагаюсь робити все залежне для її наближення. Ми хочемо придбати для ЗСУ 3 «пташки» «Байрактар», які будуть допомагати це робити. Допоможіть нам реалізувати цю мрію! Адже вона і ваша! Годі просто лайкати відосики з результатами роботи «Байрактарів». Давайте станемо співавторами цих відео. На цей проєкт потрібно близько 500 млн гривень. Кошти колосальні, але чи є щось дорожчим за життя наших воїнів?!! Поширюйте цей допис! Профінансуйте цей проєкт! Усім світом! Зі свого боку ми робимо перший внесок у розмірі 2000000$, які зібрав наш фонд. Працюємо, панове, – наголосив Сергій Притула.

Нагадаємо, раніше Kalush Orchestra розповіли про українця, який викупив їх кубок за $900 тисяч.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На передову з Львівщини передали 500 бронежилетів та прилади нічного бачення (відео) На передову з Львівщини передали 500 бронежилетів та прилади нічного бачення (відео)
Нашим бійцям на передову везуть чергову партію приладів нічного бачення і 500 бронежилетів, які виробляє Львівський оборонний кластер.
Loading...
Load next