Країна повинна його знати в обличчя: Kalush Orchestra розповіли про українця, який викупив їх кубок за $900 тисяч

Країна повинна його знати в обличчя: Kalush Orchestra розповіли про українця, який викупив їх кубок за $900 тисяч

Переможці Євробачення-2022 Kalush Orchestra розкрили ім'я українця, який викупив їхній кубок за $900 тисяч. Ним виявився CEO криптовалютної біржі WhiteBIT Володимир Носов.

Артисти показали фотографію покупця, наголосивши, що країна повинна знати його в обличчя. З дописом можна ознайомитися в Telegram-каналі колективу.

Зазначається, що Володимир Носов придбав статуетку кришталевого мікрофону в кінці травня цього року. Він став переможцем благодійного аукціону, запропонувавши за неї $900 тисяч, які гурт пообіцяв передати на потреби Збройних сил України.

На той час його ім'я не розкривали. Громадськості повідомили, що нагороду викупила криптовалютна біржа WhiteBIT.

9 червня українцям розповіли, що благодійником виявився генеральний директор найбільшої в Європі криптовалютної біржової платформи, а також засновник та ведучий першого розважального шоу про крипту "Гагарін Шоу" Володимир Носов.

Він повідомив, що готовий провести прямий ефір з Kalush Orchestra та ведучим Сергієм Притулою, де українці розкажуть про подальшу долю кубку і те, як він ще може допомогти державі.

Також на благодійному аукціоні окрім $900 тисяч вдалося також зібрати близько 11 мільйонів гривень. Музиканти продавали легендарну рожеву панаму Олега Псюка.

Нагадаємо, раніше Арнольду Шварценеггеру подарували луцьку вишиванку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next