Авіакомпанія Wizz Air пропонує українцям 4500 безкоштовних квитків

Авіакомпанія Wizz Air пропонує українцям 4500 безкоштовних квитків
Станом на 14 червня уряд Великої Британії видав українцям 88 000 віз у рамках візової схеми «Житло для України».

Угорський лоукостер Wizz Air оголосив про продовження терміну дії спільної ініціативи з неприбутковими організаціями Choose Love, The Shapiro Foundation, The SteveMorgan Foundation та USPUK  до кінця червня 2022 року. Відтак, ще 4 500 безкоштовних квитків доступні  для українських біженців, котрі прямують до Великої Британії у рамках візової схеми британського уряду «Житло для України» до 30 червня.

Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії, передає ПравдаТУТ News.

Безкоштовні квитки Wizz Air доступні за 61 маршрутами, які авіакомпанія виконує з Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини до Великої Британії, та передбачають один предмет ручної поклажі й один предмет зареєстрованого багажу (до 32 кг) для одного пасажира. 

Станом на 14 червня уряд Великої Британії видав українцям 88 000 віз у рамках візової схеми «Житло для України». Понад 51 800 українських біженців вже прибули до Великобританії. Продовження  спільної ініціативи дозволить прийняти у Сполученому Королівстві ще більше українських сімей вже впродовж найближчих тижнів.

Подовження терміну ініціативи до кінця червня дозволить більшій кількості українських біженців, котрі прямують з Болгарії, Угорщини, Польщі, Румунії та Словаччини, дістатися до Великобританії у рамках візової схеми британського уряду «Житло для України». З травня вже понад 5 000 біженців змогли скористатися безкоштовними квитками та, за підтримки спонсорів, оселитися у Сполученому Королівстві, - йдеться у повідомленні.

Вас також може зацікавити стаття: "Потрібно близько 500 млн гривень": Сергій Притула запустив проєкт «Народний Байрактар»

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України Німецький лоукостер Eurowings оголосив про продаж квитків до України
Німецький лоукостер Eurowings, що входить до Lufthansa Group, відкрив продаж на перший рейс до України. Відомо, що літаки лоукостера курсуватимуть з та до Дюссельдорфа.
Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео) Витягували з натовпу за шкірки: Кулеба розповів, як відбувається евакуація українців з Афганістану (відео)
Наразі на території Афганістану ще досі перебувають понад 230 людей, які є громадянами України або їхніми родичами - усі вони очікують на евакуацію. З цих людей – усього дві етнічні українки, які вийшли заміж та проживали в Афганістані на постійній основі, решта – етнічні афганці, які мають в Україні родичів та через різноманітні причини нині перебувають на афганській території.
Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України Туреччина знову вимагатиме ПЛР-тести на COVID в туристів, які летять з України
Влада Туреччини повернула вимогу здачі ПЛР-тесту для перетину кордону громадянами України. ПЛР-тест відтер може замінити швидкий тест на антиген коронавірусу.
Loading...
Load next