«Є хто? Я зараз стріляти почну» - окупант розповідає як мародерить в Україні (відео)

«Є хто? Я зараз стріляти почну» - окупант розповідає як мародерить в Україні (відео)

В новій перехопленій розмові Головного управління розвідки окупант розповідає своїй подрузі, як він мародерить у захоплених населених пунктах та сміється з тих, хто соромиться це робити.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ГУР.

 У них ще совісті не вистачає у кого-небудь щось забрати. Мене відправляють. Я просто. На початку відрядження: так-так, ось мені ваш телефон. Давай сюди, нах… (швидше). А що, у вас ложки зає… (хороші) є? Ложки також забираю. А ось машина. Ключі є? Я там просто до будинку підхожу, стучусь. Є хто? Я зараз стріляти почну – так-так, всі виходимо.

Треба було понабрати телефонів ще більше. Я тільки собі замутив телефон. У мене ох… (дуже хороший) Huawei. Коли у смак увійшов, мені так сподобалось. Просто входиш до будь-якого будинку. Так, здрасьтє. Виходьте, будь ласка. Я щось візьму.

Дівчина наприкінці розмови коротко підсумовує усе раніше сказане як: "Мародер". Проте не можна зазначити, що вона вбачає у діях свого друга щось неправильне. Подібні "фронтові" історії її хіба смішили.

Вас також може зацікавити стаття: Ідуть у відпустку "за сімейними обставинами": новий лайфхак окупантів для втечі з України 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео) Рашисти мародерять і серед своїх: нова перехоплена розмова від СБУ (відео)
Мародерство стало настільки звичною справою для окупантів, що не гребують обкрадати навіть своїх військових.
"Набирай, що можеш і вези додому", — мародерство для окупантів стало нормою (відео) "Набирай, що можеш і вези додому", — мародерство для окупантів стало нормою (відео)
Із перехопленої розмови зрозуміло, що дружина окупанта цілком його в такій "діяльності підтримує" і навіть робить власні замовлення.
Мародерять вже серед своїх: ницість російських солдат немає меж (відео) Мародерять вже серед своїх: ницість російських солдат немає меж (відео)
Оскільки українські захисники не дають їм просунутися у нові населені пункти, вони вирішили красти самі в себе.
Loading...
Load next