Airbnb назавжди забороняє вечірки: нові правила

Airbnb назавжди забороняє вечірки: нові правила
Минулого року понад 6 600 гостей усунули від використання платформи за порушення правил.

Сервіс оренди житла Airbnb назавжди заборонив вечірки та інші домашні заходи на своїй платформі, а ті, хто порушує правила, будуть видалені з сайту. Про це повідомляє BBC.

Компанія заявила, що офіційно закріпила заборону вечірок у своїй політиці.

Вперше було запроваджено заборону на вечірки під час пандемії, аби запобігти розповсюдженню коронавірусу. З того часу, як заявляє Airbnb, кількість скарг на вечірки скоротилася на 44% з моменту запровадження цього заходу.

У майбутньому винятки можуть бути зроблені для «спеціалізованих та традиційних місць гостинності». Airbnb також заявила, що зніме обмеження кількості людей, які можуть розміститися у житлі. Раніше було обмеження у 16 людей через побоювання щодо поширення коронавірусу.

Компанія почала вводити обмеження на вечірки у 2019 році. Під забороною були вечірки з відкритим запрошенням та так звані «будинки для хронічних вечірок», які заважали сусідам. Під час пандемії Airbnb запровадила безстрокову заборону проведення вечірок «на користь громадського здоровʼя».

Нагадаємо, що мільярдер Річард Бренсон відвідав Гостомель.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
МЗС Великої Британії підсвітили кольорами прапора України на знак солідарності МЗС Великої Британії підсвітили кольорами прапора України на знак солідарності
16 лютого будівлю МЗС Великої Британії підсвітили синьо-жовтим кольором на знак солідарності з українцями
Loading...
Load next