Сексуальне рабство: 4 українців вербували дівчат для нібито роботи в масажних салонах за кордоном (відео)

Сексуальне рабство: 4 українців вербували дівчат для нібито роботи в масажних салонах за кордоном (відео)

Сексуальне рабство: четверо громадян України вербували молодих дівчат для нібито роботи в масажних салонах за кордоном. Ділки обіцяли потенційним жертвам високооплачувану роботу за кордоном. Вербували дівчат віком до 30-ти років, приємної зовнішності, з неблагонадійних сімей та зі скрутним матеріальним становищем, в основному із західних областей України. Крім того, організатори схеми також виготовляли українкам документи для виїзду за рубіж.

Жителька Івано-Франківської області зі своїм співмешканцем перебували на території Польщі, а двоє інших учансиків вказаної групи знаходилися на території України з метою пошуку та вербування дівчат, - розповідає начальник відділу міграційної поліції ГУ Нацполіції Тернопільщини Олександр Буняк.

Як інформують у Держприкордонслужбі, незаконну діяльність правоохоронці документували понад пів року. Затримали двох організаторів під час спроби вивезення двох українок до Польщі через пункт пропуску «Краківець».

Паралельно було проведено обшуки у вербувальників, мешканців Івано-Франківщини, за їх місцем проживання. Останнім було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 149 КК України «Торгівля людьми», а Тернопільським міжрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту терміном до 25 серпня, - зазначає прес-секретар Західного регіонального управління Держприкордонслужби України Роман Павленко.

Двом іншим співучасникам схеми, які наразі перебувають у Польщі, заочно оголошено про підозру за тією ж статтею. Дівчат ж повернули додому. Подальші заходи проводитимуться у межах міжнародної правової співпраці із залученням польських правоохоронців.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Прихисток у області для переселенців на Львівщині (відео) Прихисток у області для переселенців на Львівщині (відео)
Найбільше вільних місць зараз у Яворівському та Золочівському районах – 4 та 3 тисячі відповідно .
Здійснення мрії: добрі справи роблять і під час війни (відео) Здійснення мрії: добрі справи роблять і під час війни (відео)
Львівський тік-токер Роман Мироненко здійснив мрію 9-річної Софійки з Миколаївщини, відвідавши її у лікарні. Він заспівав їй пісню і вони записали відео у Тік-Ток
Loading...
Load next