Україна знищить Чорноморський флот Росії і поверне Крим, - Гаврилов

Україна знищить Чорноморський флот Росії і поверне Крим, - Гаврилов

Україна готується знищити західною зброєю Чорноморський флот РФ і повернути Крим. Про це заявив заступник міністра оборони Києва Володимир Гаврилов в інтерв'ю для The Times.

За його словами, українські військові нарощують свій потенціал і чекають на отримання зброї більшої дальності, перш ніж розпочати штурм. Однак "очищення" Чорного моря вже почалося зі Зміїного. Гаврилов додав, що Росія має відмовитись від Криму, якщо вона хоче продовжувати існувати як держава.

Вони мають відплатити за свою агресію, – сказав він під час візиту до Британії, де спостерігає за навчаннями українських військових.

Російські кораблі в Чорному морі регулярно запускають крилаті ракети по українській інфраструктурі на півдні. Зокрема, позиції їхніх кораблів означають, що Україна не може експортувати зерно з таких портів, як Одеса, через побоювання, що судна можуть знищити.

Нагадаємо, Туреччина заявила про узгодження загальних принципів "зернового коридору" з України.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Віртуальний номер" для жителів окупованих територій: Мінреінтеграції уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв'язку "Віртуальний номер" для жителів окупованих територій: Мінреінтеграції уклало меморандуми з двома операторами мобільного зв'язку
«Віртуальний номер» для мешканців тимчасово окупованих територій став доступний влітку 2021 року.
Партизани підірвали залізничний міст у Мелітополі: ним їздили військові ешелони з Криму Партизани підірвали залізничний міст у Мелітополі: ним їздили військові ешелони з Криму
Вже другу добу загарбники не можуть полагодити міст.
Loading...
Load next