Нацбанк України підняв офіційний курс долара США на 25% (відео)

Нацбанк України підняв офіційний курс долара США на 25% (відео)
Вперше з початку повномасштабного вторгнення національний банк України скоригував офіційний курс гривні до долара США на 25%. Тепер американська валюта коштує 36,56 грн

Національний банк України підняв офіційний курс долара США на 25%.  Тобто зараз американська валюта коштує 36 грн 56 коп. Зазначають у пресслужбі установи. Це вперше з початку повномасштабного вторгнення НБУ скоригував долар. Зазначимо, що фіксація курсу гривні на рівні більше 29 гривень допомогла забезпечити стабільну роботу фінансової системи. А його підвищення необхідне для стійкості економіки в умовах війни, конкурентоспроможності українських виробників та зближення курсових умов для різних груп бізнесу та населення. Додамо, що офіційний курс гривні до долара є й надалі фіксованим.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Економічна ситуація в Україні:  економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео) Економічна ситуація в Україні: економічні прогнози на майбутнє та зростання курсу долара (відео)
Фахівці передбачають, що з початком осені можливе підвищення вартості долара та євро на українському валютному ринку.
Нацбанк випустить монету на честь Героя України Василя Сліпака Нацбанк випустить монету на честь Героя України Василя Сліпака
Національний банк України випустить пам’ятну монету на честь видатного оперного співака, учасника Революції Гідності та бойових дій на Донбасі Героя України Василя Сліпака. Тираж монет становитиме 35 тисяч.
НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку НБУ продав 50 мільйонів доларів на міжбанку
Минулого тижня Національний банк України продав на міжбанку $50 мільйонів доларів.
Loading...
Load next