У Києві розкрадали захисне спорядження Нацгвардії на понад 8 млн грн (фото)

У Києві розкрадали захисне спорядження Нацгвардії на понад 8 млн грн (фото)
Організаторів злочинної групи затримали.

СБУ ліквідувала у Києві схему розкрадання захисного спорядження Національної гвардії на понад 8 млн грн. Організатори оборудки намагались нелегально реалізувати майже 2 тис. пластин для бронежилетів, шоломів та іншої військової амуніції на загальну суму понад 8 млн грн.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на СБУ.
 
Крім того, у зловмисників вилучено 120 тис. незареєстрованих набоїв до вогнепальної зброї, які планували продати.

Протиправну діяльність організували керівник спеціалізованої мережі магазинів з продажу військового спорядження та директор столичної комерційної структури. 

Фото: СБУ

Вони завезли в Україну та здійснили митне оформлення гуртової партії захисного спорядження нібито для потреб одного з підрозділів Національної гвардії.

Фото: СБУ

 
Наразі їм повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн СБУ викрила посадовців, які розікрали продукцію "Укргазвидобування" на понад 4 млн грн
На Полтавщині Служба безпеки України викрила чиновників, які розкрадали газу держпідприємства "Укргазвидобування". Внаслідок злочинних дій посадовців держава зазнала збитків на понад 4 мільйони гривень.
Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку" Реперу Моргенштерну заборонили в'їзд в Україну, він у "чорному списку"
Російський реп-виконавець Моргенштерн потрапив до списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України.
СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС СБУ викрила сеператиста, який влаштувався на роботу у МВС
Служба безпеки України викрила і затримала колишнього співробітника так званої «спецслужби» терористів «МДБ ЛНР», який мав можливість передавати закриту інформацію представникам терористів.
Loading...
Load next