СБУ ідентифікувала всіх зрадників, які вступили до окупаційного "МВД РФ" на Херсонщині (відео)

СБУ ідентифікувала всіх зрадників, які вступили до окупаційного "МВД РФ" на Херсонщині (відео)

В результаті масштабної слідчо-оперативної роботи Служби безпеки України встановлено особи всіх колаборантів і зрадників, які вступили до створеного окупантами «Главного управления МВД Херсонской области».

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу СБУ.

Псевдоутворення виконує завдання щодо придушення опору та залякування мешканців тимчасово окупованих районів півдня України. Це відбувається шляхом масових репресій, переслідувань і незаконних затримань громадян.

Для цього, зокрема, окупанти відновили діяльність регіонального підрозділу міліції «Беркут».

До потерпілих застосовують психологічний тиск, насильство та погрози вбивства. Зафіксовано факти викрадення і катування людей.

Також колаборанти під керівництвом російських спецслужб здійснюють підбір та вербування своїх «однодумців», яким пропонують приєднуватись до угруповань окупаційного «главку мвд».

Для пошуку «кандидатів» використовують особисті зв’язки, у тому числі серед колишніх співробітників правоохоронних органів.

Під час оперативних дій співробітники СБУ зібрали всі установчі дані на кожного колаборанта, задокументували злочинну діяльність і встановили місця їх перебування та маршрути переміщення.

В СБУ подали деяких з фігурантів, які входять до так званого «керівного складу»:

  • Бобришев В.М. – начальник управління кадрового забезпечення;
  • Трубаєв М.В. – начальник управління карного розшуку;
  • Гаркуша Г.О. – командир батальйону «Беркут»;
  • Савіна Н.В. – заступник начальника управління кадрового забезпечення – начальник відділу кадрів;
  • Стусенко Є.Г. – заступник начальника слідчого управління – начальник слідчого відділу Суворовського міського відділу поліції;
  • Малиновський Р.О. – заступник начальника управління карного розшуку - начальник відділу розкриття злочинів проти особи;
  • Горєлов К.В. – начальник Центру громадських зв’язків;
  • Великосельський Є.В. – начальник Суворовського міського відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків;
  • Шершень М.В. – начальник Суворовського міського відділу дільничних інспекторів поліції;
  • Одинець С.С. – заступник начальника Суворовського міського відділу дільничних інспекторів поліції.

За матеріалами СБУ, вже повідомлено про підозру 26 представникам «Обласного управления МВД», які переховуються на тимчасово окупованій території Херсонщини. 14 із них є колишніми працівниками Національної поліції. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф" Російська пропаганда поширює фейк, що Херсонщина "змирилася з переходом під контроль рф"
Такі висновки є маніпулятивними, оскільки жителів тимчасово окупованих територій агресивно залякують окупаційні війська.
Рекет, пиятика, перестрілки між собою: чим займаються окупанти на Херсонщині (відео) Рекет, пиятика, перестрілки між собою: чим займаються окупанти на Херсонщині (відео)
"Друга армія світу" почала самоліквідовуватись внаслідок пияцтва.
Окупанти розміщують своїх військових в українській виправній колонії на Харківщині Окупанти розміщують своїх військових в українській виправній колонії на Харківщині
Також на території перебуває військова техніка.
Loading...
Load next