Як облаштований кордон з Білоруссю на Волині (фото)

Як облаштований кордон з Білоруссю на Волині (фото)

На кордоні України та Білорусі у Волинській області облаштували фортифікаційні споруди і пункти пропуску та встановили спеціальні засоби стеження. Повідомляє заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.

Військові облаштували справді серйозні загородження, а місцева влада допомогла з камерами стеження. Тут застосували і тепловізійні камери. Важливо, що за ділянками кордону можна спостерігати онлайн. Крім того, тут працюють пункти пропуску, - заявив Тимошенко.

Фото: Telegram Кирила Тимошенка 

27 липня на такому пункті пропуску бачили маріупольців, яких окупанти "евакуювали" на територію Росії, – люди були змушені повертатися в Україну через Білорусь. 

Фото: Telegram Кирила Тимошенка

Кордон захищений і на Сумщині, і на Чернігівщині, і на Київщині, і на Житомирщині, і на Рівненщині, але "сучасною системою стеження можуть похвалитися не всі".

Він пообіцяв вирішити це питання, щоб "моніторинг ситуації був на найвищому рівні".  

Нагадаємо, що на час війни заборонили стягнення боргів за комуналку.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі Україна провела навчання на тлі маневрів збройних сил Білорусі
У межуючих з білоруссю областях наші військові пройшли відповідні навчання.
В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео) В Україні провели військові навчання з систем "Бук", "Оса" та С-300 (відео)
Проведені військові навчання мали на меті підвищити злагодженість в роботі бойових розрахунків. Участь у них взяв особовий склад зенітно-ракетних підрозділів.
Loading...
Load next