Росіяни в Криму бояться ЗСУ: пояснення провокації з Чорноморським флотом

Росіяни в Криму бояться ЗСУ: пояснення провокації з Чорноморським флотом
Сьогодні в мережі ширилась інформація, що ЗСУ "обстріляли" Чорноморський флот рф.

Сьогодні, 31 липня, росЗМІ поширили інформацію, що у тимчасово окупованому Севастополі, начебто український безпілотник атакував одну із військових частин загарбника. За версією ворога невпізнаний літальний об’єкт прилетів сьогодні вранці на територію штаба чф рф та ніби-то поранив 5 осіб.

Зауважимо, що саме сьогодні там хотіли святкувати день ВМФ росії, але через "обстріл" усі заходи відповідно скасували.

Насправді ворог не ризикнув проводити день чф рф, а щоб в котрий раз не зганьбитися перед всім світом, побоюючись Збройних Сил України, вигадав привід, щоб скасувати заходи з нагоди так званого свята, - так пояснюють провокацію у ВМС ЗСУ.

Зокрема, у ВМС зазначили, що такими заявами, ворог визнає свою ППО недієздатною, ба навіть ставить під ще більший сумнів існування кримського мосту. 

Нагадуємо, що Сили оборони України проводять заходи щодо звільнення наших окупованих територій, використовуючи для цього наявні зразки озброєння. Відповідно цілями є винятково військові об’єкти рф. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next