Фонд "Повернись живим" та компанія Baykar підписали меморандум про подальше партнерство

Фонд "Повернись живим" та компанія Baykar підписали меморандум про подальше партнерство

Фонд компетентної допомоги армії "Повернись живим" та турецький виробник безпілотників Bayraktar – компанія Baykar Makina – офіційно оголосили про співпрацю. Меморандум про партнерство підписали голова турецької компанії Халук Байрактар та директор фонду Тарас Чмут у Стамбулі, повідомляється на сайті "Повернись живим".

Усі деталі майбутньої співпраці сторони не розкривають. У фонді лише повідомляють, що партнери "дійшли згоди про впровадження кращих практик та міжнародних стандартів для розвитку співробітництва та залучення інших представників до такої співпраці".

"Повернися живим" виходить на новий системний рівень роботи з міжнародними партнерами. Відтепер не лише держава буде гравцем на міжнародному рівні озброєння країни, а й такі фонди, як наш. І ми готові підтримувати державу, зокрема виробами військового призначення, — прокоментував Тарас Чмут.

Своєю чергою, Халук Байрактар зазначив, що розвиток компанії та орієнтована на людей культура відіграють провідну роль у допомозі Україні та фонду "Повернись живим".

Нам є що одне одному дати у цій співпраці, – сказав Байрактар.

Нагадаємо, раніше у Туреччині відмовились співпрацювати з РФ щодо виробництва "Байрактарів".

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next