"Роблять неоціненний внесок": Залужний подякував жінкам, які у лавах ЗСУ (відео)

"Роблять неоціненний внесок": Залужний подякував жінкам, які у лавах ЗСУ (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний подякував жінкам, які захищають країну в лавах ЗСУ. 

Тисячі жінок, які сьогодні служать і працюють у Збройних Силах України, роблять неоціненний внесок у захист нашої держави. Повага і вдячність кожній з них, – написав Залужний.

Нагадаємо, що "Червоний Хрест" заявив, що не гарантував безпеку українських полонених.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео) Російська ведуча Скабєєва прокоментувала нещодавню заяву командувача ЗСУ (відео)
Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний заявив, що не проти проїхатися танком по центру Москви, зокрема по Красній площі та найстарішій вулиці міста – Арбату.
"Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео) "Це був тролінг": командувач ЗСУ прокоментував заяву про "проїхатися на танку по Арбату" (відео)
В одному з інтерв'ю Залужному поставили запитання від однієї з глядачок програми про те, чи хотів би головнокомандувач ЗСУ проїхатися танком на московській Красній площі на, що він відповів: "Напевно, так".
Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео) Головнокомандувач ЗСУ прокоментував пісню про Путіна на репетиції параду (відео)
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний не зовсім підтримав виконання виконання кричалки про Путіна під час репетицій військового параду на Хрещатику.
Loading...
Load next