Колаборанта Сальдо відвезли до Криму, він у комі - росЗМІ

Колаборанта Сальдо відвезли до Криму, він у комі - росЗМІ

Призначений окупантами "керівник" Херсонської області Володимир Сальдо госпіталізований в окупованому Криму, лікарі ввели його у медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ. Повідомляють РБК, Telegram-канал Baza.

Повідомляється, що Сальдо збираються перевезти спецбортом із Криму до однієї з московських лікарень, оскільки йому стало гірше.  

Зараз стан зрадника оцінюється як важкий, лікарі підозрюють, що Сальдо могли отруїти. За іншими даними, Сальдо міг перенести інсульт.

Нагадаємо, що росія успадкувала найгірші сталінські традиції, настав час визнати, що рф стала державою-терористом - МЗС.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео) СБУ затримала російського агента, який розвідував позиції української ППО на сході (відео)
Зрадник був завербований представником спецслужб рф для проведення розвідувально-підривної діяльності проти України.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Loading...
Load next