Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя

Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.

Зокрема інтерв'ю Івангая з Юрієм Дудем було опубліковане на платформі Youtube ще 18 березня. Однак лише вчора, 2 травня у мережі Twitter Іван Рудський повідомив про те, що російський журналіст вирізав з інтерв'ю важливі фрагменти із його розповіді.

"Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся - жертва голодомору. Дідусь - жертва НКВС репресій. А тепер Україна має війну з Росією", - написав блогер.

У коментарях під твітом Івангая користувачі мережі поцікавилися, чому, на його думку, Дудь вирізав ці фрагменти. Своєю чергою відеоблогер припустив, що журналіст "недостатньо сміливий", однак підібрав для цього дещо жорсткіші та лайливі слова. 

Після звинувачень Івангая у своєрідній цензурі, російський журналіст Юрій Дудь виклав вирізану частину інтерв’ю та наголосив, що у день виходу випуску у YouTube він перекинув матеріал на узгодження Рудському, на що той відповів: "Дуже круто, дякую". Дудь також зазначив, що його команда зазвичай нічого не коментує про себе, однак такі звинувачення стосуються принципової для них позиції – коректності монтажу.

"Коли ми зараз спілкуємося з людьми, наша головна мета – дослідити героя. При цьому нам важливо не змучити глядача, тому у нас є монтаж. З 4 – 10 годин запису до глядача доходить набагато менше. Як правило, на монтажі викидається все нецікаве", - написав у дописі в своєму Telegram-каналі журналіст.

Зокрема до цього ж допису Дудь прикріпив 12 хвилинний вирізаний ролик у якому Івангай розповів про своє ставлення до подій 2014 року в Україні, окупації Росією Криму і російської агресії проти України. Він зізнався, що як підліток дуже переживав ці події і вважає російську агресію проти України несправедливою.

Читайте також
Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін Російські окупанти передали Україні списки полонених на обмін
Українська сторона передала окупантам свої списки на обмін полоненими ще взимку, однак ті своєю чергою спромоглись на відповідь лише зараз.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська Росія відреагувала на слова Кравчука про перенесення переговорів щодо Донбасу з Мінська
Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров гостро відреагував на заяву Кравчука та сподівається, що Франція та Німеччина не підтримають перенесення переговорів зі столиці Білорусі - Мінська.
Loading...
Load next