Наступні два місяці війни можуть бути вирішальними, - глава нацбезпеки Польщі Солох

Наступні два місяці війни можуть бути вирішальними, - глава нацбезпеки Польщі Солох

Очільник польського бюро національної безпеки Павел Солох вважає, що наступні декілька місяців війни в Україні, ймовірно, стануть вирішальними. Повідомляє Polsat News.

Глава бюро нацбезпеки Польщі заявив, що рф використовує тактику "килимових бомбардувань", оскільки вона не застосовує високоточну зброю і "досягає відносно незначного прогресу".

За його словами, схожу ситуацію можна спостерігати на Півдні України, де українські підрозділи відбивають в окупантів все більше населених пунктів. 

 Усі чекають наступу, тому що його успіх створив би ситуацію, в якій можна було б вести якісь переговори, мирні чи хоча б про припинення вогню. Нічого подібного поки не відбувається. Усе вказує на те, що наступні два місяці можуть стати вирішальними, - сказав Солох. 

Він також заявив, що за його даними, до жовтня ймовірно будуть ухвалені "певні принципові рішення".

Як відомо, очільник бюро національної безпеки Польщі повернувся після візиту з США, де спілкувався з американськими офіційними особами про війну в Україні.

Солох зазначив, що Сполучені Штати - це ключова країна для "позитивного перебігу конфлікту". Проте, за його словами, зараз там тема номер один –  це інфляція, енергетичні питання та майбутні вибори до конгресу.

Солох також додав, що "український контрнаступ очікується, але для цього потрібна зброя – негайно, у великій кількості".

Нагадаємо, що усіх вантажників з ринку забрали на війну: на Донбасі бойовики проводять нову "мобілізацію".

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти Прихильник Путіна Моргенштерн боїться їхати в Україну й скасовує свої концерти
Російський реп-виконавець Моргенштерн у прямому ефірі в мережі Instagram заявив про скасування українського туру, через незрозумілу ситуацію в Україні. Зокрема було заплановано три концерти – у Києві, Запоріжжі та Харкові.
Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя Відеоблогер Івангай звинуватив Дудя у вилученні з інтерв'ю слів про Україну та Голодомор, - відповідь Дудя
Нещодавно український відеоблогер-мільйонник Іван Рудський, більш відомий під псевдонімом "Івангай", дав інтерв'ю відомому російському журналісту Юрію Дудю. Однак, він вирізав важливий меседж, де блогер розповідав про Україну і своє ставлення до російсько-української війни.
Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України Папа Римський закликав запобігти насильству на сході України
Папа Римський Франциск із тривогою слідкує за усіма подіями, які відбуваються на Донбасі і закликає запобігти ескалації насильства в Україні, з боку Російської Федерації.
Loading...
Load next