В окупованому Криму росіяни покарали за «Червону калину» на весіллі 6 людей (відео)

В окупованому Криму росіяни покарали за «Червону калину» на весіллі 6 людей (відео)
Їм загрожують штрафи у розмірі 50 тисяч рублів, а також від 5 до 15 діб адмінарешту.

Підконтрольний росії Бахчисарайський райсуд притягнув до адмінвідповідальності організаторів та учасників весілля за відтворення пісні «Червона калина». «Суд» назвав її «бойовою піснею українських націоналістів» та розчув у тексті "дискредитацію дій рос армії”.

Покарання — штрафи у розмірі 50 тисяч рублів, від 5 до 15 діб адмінарешту.

Відтворено музичну композицію українською мовою «Червона калина», в тексті якої містяться слова: «визволяти братів-українців з московських кайданів», яка використовується організацією українських націоналістів, діяльність якої заборонена на території рф, – заявили у кримському "суді".

Раніше Гауляйтер аксьонов в Криму офіційно погрожує кримінальною відповідальністю, закриттям бізнесу та виселенням з Криму всім тим, хто слухає та співає українські пісні.

Нагадаємо, що нещодавно на весіллі в окупованому Бахчисараї гості танцювали під «Червону Калину», і це обурило місцевих стукачів.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео) Приголомшливий гонорар: за виступ на "Кримській платформі" Джамала отримає 337 тисяч гривень (відео)
Пісня Джамали "1944" присвячена сталінській депортації кримських татар, а на написання цієї пісні співачку надихнула розповідь її бабусі.
Loading...
Load next